8-timers workshop

Intensiv vidensdeling med 5 andre kolleager

Tag på 8-timers workshop med din ERFA-gruppe

Hvorfor ikke starte en ny vej sammen med dine kollegaer? Vores workshop er en god måde at komme i gang på og sætter jer i stand til sammen at vurdere det faglige og rigtigheden i de nye idéer og værktøjer, som Jordakademiet tilbyder. 

De 8-timer er en tour de force igennem humus, jord, vores data, værktøjer, regenerativt landbrug, gylle, kunstgødning, efterafgrøder og meget mere. Der er maks. 6 deltagere og derfor plads til masser af diskussion og spørgsmål undervejs. 

Med Gabe Browns tilgang behøver du ingen kunstgødning, ingen vanding, få pesticider og har stådig gode udbytter. Få omkostninger og gode udbytter er lig med en sund og profitabel økonomi.

Hvordan du når 8 % humus

Workshoppen omhandler, hvordan du når 8-10 % humus og rammer et stødt stigende humusindhold. Workshoppen bygger især på det data, Jordakademiet har indsamlet fra producenter i Danmark, og så resultaterne fra Gabe Brown i North Dakota. 

Der er pløjefri producenter i Danmark, som hvert år har efterladt halm, ikke forstyrret jorden og sået efterafgrøder, men som stadig efter 20 års drift på denne måde ikke har løftet humusindholdet til mere end 3 %. Hvordan kan dette være? Svarene til dette vigtige spørgsmål er temaet for workshoppen, for hvis et landbrug skal nyde frugterne af en indsats på at forbedre jorden, så skal vi være sikre på og kunne dokumentere, at jorden har et stødt stigende humusindhold. 

Gabe Brown har siden 1993 været et pløjefrit landbrug, og mens hans jord allerede forbedrede sig i de første år med pløjefri dyrkning, så var det først med tiltag fra 2003, at jordens organiske indhold for alvor begyndte at stige. I workshoppen dissekerer jeg Gabe Browns tilgang og viser, hvad forskellene fra hans system til CA er. 

Workshoppen er 8-timer med fuld forplejning, hvor Jasper præsenterer den viden og de principper, der er nødvendige for at forstå regenerativt landbrug. Det lave antal deltagere sikrer, der er plads til spørgsmål og diskussion.

Lyder workshoppen som noget for dig?

Skriv til os, så vi ved du har interesse. Workshoppene etableres i forhold til placeringen i kongeriget. Så snart vi har for eksempel 6 mand på midtsjælland, eller 6 mand i Sønderjylland, så etablerer vi en dato for workshoppen.

Start med vores online akademi nu og før man tager på workshop, så der ikke er for meget, der er nyt.

F.A.Q

Workshoppen er en spændende introduktion af ny viden og sammenhæng, og for deltagerne er det en kæmpe aha-oplevelse.
Workshoppen introducerer en ny mulig vej for dine bedrift, hvor et højere humusindhold og en frugtbar jord vil sænke dine omkostninger.
Potentialet i din jord er der, og med den her viden kan man opnå en konkurrencemæssigt fordel i forhold til resten af markedet.

Workshoppen afholdes lokalt. Så i stedet for 6 mand skal flytte sig, så afholdes workshoppen i et lokalt område ca. 1 times kørsel for hver deltager. 

Vi arbejder meget metodisk og videnskabeligt. Det meste af det vi præsenterer har vi enten målt eller har data på. Det vi ikke selv har målt underbygges af viden på området fra andre forskere. Der præsenteres derfor blandt andet resultater fra udenlandske universiteter, danske rådgivningsselskaber, og regenerative landmænd fra udlandet. 

Kløften af viden mellem konventionel dyrkning og den regenerative er dyb og bred. Sådan en kløft kan ikke overkommes på 8 timer. Vores online akademi præsenterer dig for en masse nye kendsgerninger og begreber, som er nødvendige og som der senere bygges videre på. 

Interesseret i at høre mere?

Tøv ikke med at ringe på
+45 60 73 12 72

Verified by MonsterInsights